Оставете порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Локација

Контакт детали

Адреса: ул. Призренска 22/50 1000 Скопје
____________________________________________________

Телефон: +389 (0)2 2672 196
____________________________________________________

Е-пошта: kodinzenering@yahoo.com
____________________________________________________