Код Инженеринг учествува во изведбата на електрично осветлување на улици, пешачки зони, на кејови на реки, централни општински подрачја како и бројни индустриски објекти и приватни куќи. Во вкупниот капацитет на бизнисот, производството зафаќа 60, а услугите 40 проценти. Фирмата го покрива македонскиот пазар и мал дел во Косово.

Електра Ф400 х 600

Сијалица: VTFE80; VTFE125; VTFE250; VTNa70; VTNa110;

Кастра 180 х 300

Proin eu odio in massa blandit adipiscing id sit amet odio. 

Орион 280 х 400

Sed volutpat, odio vitae imperdiet lacinia, massa turpis, vel 

Ѕиден ирис 230 х 350

Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero. 

Сатурн Ф400 х 600

Сијалица: VTFE80; VTFE125; VTNa70; VTNa110;